O nama

Tvrtka 3M d.o.o. osnovana je 1991. godine kao trgovačko društvo te je od tada do danas postala je vodeća tvrtka na hrvatskom tržišta obrade voda.

Poslovanje, projekti, proizvodi i usluge 3M d.o.o. usmjereni su na postizanje zadovoljstva kupca i ostvarivanje dodatne vrijednosti za njihove proizvodne i poslovne procese.
Koristeći dugogodišnjim radom stečena znanja i iskustva na tržištu obrade voda, predlažemo  i primjenjujemo najoptimalnija  tehnološka rješenja kao moćno sredstvo unapređenja i ekonomizacije poslovnih procesa. Vodimo računa o sigurnosti, jednostavnosti, funkcionalnosti i dostupnosti naših proizvoda i usluga, osiguravajući maksimalnu vrijednost za uložena sredstva.
Nastojimo unaprijediti sva područja  našeg poslovanja postavljajući visoke standarde, njegujući poticajnu radnu okolinu temeljenu na povjerenju i timskom radu, s jasno definiranim odgovornostima.

Osobni razvoj zaposlenika, neprekidno usavršavanje internih procesa i kolektiva, otvorena komunikaciju s djelatnicima i klijentima temelji su na kojima gradimo svoju budućnost.
Primjenom novih tehnoloških rješenja razvijamo tržište obrade voda s ciljem učinkovitog i racionalnog godspodarenja vodnim resursom prema načelima održivog razvoja.

MISIJA

Učinkovitim tehnološkim rješenjima, kvalitetnom uslugom, profesionalnom servisnom podrškom i partnerskim odnosom, pomagati našim klijentima u rješavanju problema iz područja tretmana i obrade voda.

 

VIZIJA

Postati prepoznatljiva tvrtka koja inovativnim i sigurnim rješenjima u obradi voda pomaže u podizanju kvalitete života i očuvanju prirodnog vodnog resursa.