Elektroliza

Što je elektroliza  

Elektroliza je ekonomski razumna i tehnički usavršena alternativa doziranju natrijevog hipoklorit ili drugih dezinfekcijskih sredstava. Klor koji nastaje iz natrijevog klorida može se dozirati u vodu izravno kao hipoklorova kiselina (HOCl) ili se privremeno skladištiti s natrijevim hidroksidom stvorenim u obliku otopine natrijevog hipoklorit (NaOCl). 

Nisu potrebne kemikalije

Kakva sjajna ideja; nema kemikalija koje se prevoze i nema potrebe za skladištenjem i rukovanjem opasnim tvarima. Umjesto toga, sofisticirani sustavi koriste bezopasni natrijev klorid - običnu sol - za proizvodnju klora, vodika i natrijevog hidroksida.

Dobro je znati

Dezinfekcija natrijevim kloridom potpuno je sigurna. Ne treba skladištenje, transport i rukovanje opasnim kemikalijama kada se koristi sustav elektrolize. Možete generirati klor i izvesti korekciju pH vrijednosti s jednim sustavom (CHLORINSITU® V Plus / CHLORINSITU® IV compact). 3M nudi sustave elektrolize koji su dizajnirani kao sustavi negativnog tlaka - sigurnost u radu je zajamčena. Nudimo niz rješenja za pitku, procesnu i bazensku vodu.

Ako imate određeni problem,  ne oklijevajte, pitati naše stručnjake. Ako nemaju spremno rješenje, naći će ga. To je zagarantirano.