Elektromotorne dozirne crpke

Sve to zahvaljujući elektromotoru!

Dozirne crpke kojima upravljaju elektromotori moraju biti robusne, pouzdane i sposobne da rade samostalno bez nadzora. Dozirne crpke s mehanički aktivnim membranama mogu se gotovo univerzalno koristiti u područjima s niskim tlakom. A što je sa servisom? Minimalan! Točnost!? Beskompromisna. Omjer dobiveno i uloženo?? Najbolji!

Dobro prilagođen!

Duljina hoda i brzina hoda, u ovom slučaju brzina motora - mogu se prilagoditi tako da mijenjaju kapacitet ove crpke. Rotacija elektromotora smanjuje se pužnim prijenosnikom i pretvaračem rotacijskog gibanja u linearno. Klizni štap prenosi ovo gibanje na dijagragmu u glavi dozirne crpke. Dva nepovratna ventila sprečavaju povrat kemikalije tijekom crpljenja.

Motorne crpke s motornim pogonom mogu dozirati:

u kapacitetu do 1000 l/h - dezificijense u tretmanu pitke vode

                                       - dezificijensi u rashladnim krugovima

                                       -  Flokulanti u obradi otpadnih voda

                                       - Aditivi u industriji papira i proizvodnji plastike  

Inpresivne prednosti!

Crpke nude vrlo širok raspon preformansi. Također nude izuzetno precizno mjerenje čak i pod uvjetima fluktuirajućeg tlaka (kruta karakteristična krivulja). To rezultira smanjenom potrošnjom kemikalija i preciznom kontrolom procesa.

Trebate višu klasu preformasi?

Ove crpke uvijek isporučuju robusnu, jeftinu snagu. Također su fleksibilne: mogu se kontrolirati duljinom hoda i brzine motora, što im omogućuje besprijekorno integriranje i / ili nadogradnju u automatiziranim procesima. Potrošnja energije ovisi o potrebnoj snazi, a ne obrnuto. I na kraju, posebno dizajnirani mjerni profili omogućuju optimalne mjerne rezultate.

Držite kontrolu!

Višeslojna sigurnosna dijafragma s indikatorom puknuća dijafragme nudi maksimalnu sigurnost. Postoji i zaustavljanje preopterećenja radi zaštite crpke.