Naslovnica > Karijere

Karijere

Lijepo je gledati uspješnog igrača na tržištu. Još je bolje biti dio uspjeha i zato Vas pozivamo da postanete dio uspješne priče 3M-a. Poštujemo ljude koji se znaju iskazati i pokazati svoje vještine, koji postavljaju pitanja, razmišljaju izvan okvira i koji uživaju u stvaranju novih rješenja za naše klijente.

ŽELIŠ RADITI KOD NAS? PRIJAVI SE!

Tražimo ljude koji su energični, proaktivni i visoko motivirani za ostvarenje, kako osobnih, tako i profesionalnih ciljeva, uz uvažavanje, poštivanje i promicanje vrijednosti naše kompanije.

Natječaji u 3M

Postani dio 3 M tima – budi dio uspješne, moderne, tehnološki napredne, društveno odgovorne regionalne kompanije. Tražimo ljude koji su energični, proaktivni i visoko motivirani za ostvarenje, kako osobnih, tako i profesionalnih ciljeva, uz uvažavanje, poštivanje i promicanje vrijednosti 3 M tvrtke. Izgradi karijeru u 3 M -u!

Studentski poslovi

Željeli biste raditi u 3 M d.o.o, ali trenutno nemamo oglašeno radno mjesto koje odgovara vašim stručnim kvalifikacijama? Pozivamo vas da se prijavite kao potencijalni kandidat odabirom opcije “Otvorena molba”, a mi ćemo vas kontaktirati u slučaju da se u budućnosti ukaže potreba za zaposlenikom vašeg profila.

Otvorena molba

3 M d.o.o veliku pažnju posvećuje učenicima i studentima. Teoretska znanja učenici i studenti mogu upotpuniti onima praktičnima kroz programe stručne prakse sukladno nastavnom planu i programu ili obavljanjem studentskih poslova u različitim profesionalnim područjima. Mladim naraštajima to je prilika da zakorače u poslovni svijet i steknu vrijedno iskustvo, a 3 M – u kao poslodavcu služi za upoznavanje i razvoj budućih stručnjaka.

PRIJAVI SE!

Osobne informacije

Poslovne informacije

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!