Naslovnica > Proizvodi > Membranska filtracija > Reverzna osmoza > Reverzna osmoza za obradu pitke vode

Reverzna osmoza za obradu pitke vode

UKLANJANJE PREKO 99% SOLI

Sustav reverznih osmoza za obradu pitke vode 3M-TW radi s niskim radnim tlakovima, što dozvoljava izradu uređaja s dostupnim i cjenovno prihvatljivim PVC cijevima. Ovaj je sustav također dostupan s integriranim, automatskim sustavom čišćenja i opcijom ispiranja s permeatom i / ili sirovom vodom.

Opremljen najnovijom generacijom membrana s “ultra niskim radnim tlakom”, ovaj sustav postiže maksimalnu količinu proizvedene vode (permeata) s niskim radnim tlakom, time smanjujući investicijske i operativne troškove na minimum.

Sustav je vrlo prilagodljiv specifičnim zahtjevima kupaca. Cjevovodni materijal, različite vrste membrana za pojačano zadržavanje soli, integracija mjerne i kontrolne tehnologije i tehnologije mjerenja za vizualizaciju cijelog procesa s perifernim komponentama putem PLC-a.

VAŠE PREDNOSTI

Učinkovit rad s membranama koje zahtijevaju niski radni tlak, iskoristivost sustava i do 90%, te visoki stupanj zadržavanja soli, preko 99% (ovisno o tipu korištene membrane)

Smanjeni troškovi održavanja i servisa, kao i dugi radni vijek membrane, zahvaljujući integriranim sustavima čišćenja i opcijama ispiranja, poput ispiranja s permeatom

Konstrukcijski prilagođen sustav, za laki pristup tijekom servisa, ugrađen na okviru od nehrđajućeg čelika ili PP okviru

PODRUČJA PRIMJENE

  • energetski pogoni
  • industrija galvanizacije i obrade metala
  • industrija pića
  • prehrambena industrija
  • kemijska industrija
  • priprema vode za ispiranje, procesne vode za potrebe laboratorija i industrijskih perilica
  • autopraonice

U našoj ponudi možete pronaći sljedeće serije:

3MRO – ENTER

3MRO – MEDIUM

3MRO – PREMIUM

Više informacija pogledajte u našem katalogu i tehničkim listovima proizvoda

 

GALERIJA

3M

Školska 60
Gornje Podotočje
10 410 Velika Gorica

Tel. + 385 1 6233 488

Fax. + 385 1 6233 487
info@3-m.hr 

NEWSLETTER

Primjeren pojedinoj industriji, naš newsletter sadrži zanimljive informacije za korisnike, novosti iz branše te praktične savjete za klijente i projektante.

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!