Naslovnica > Načini plaćanja

Načini plaćanja

3 M d.o.o., Školska 60, Gornje Podotočje, 10410 Velika Gorica, OIB: 45975769859

BROJ RAČUNA: HR72 2360000 1101219025

  • Virmansko plaćanje po ponudi nakon primitka narudžbe koju ćete dobiti na svoju mail adresu nakon završetka narudžbe
  • Ukoliko imate dogovorenu odgodu plaćanja valuta kreće nakon završetka narudžbe

IZDAVANJE RAČUNA

Kupac je unaprijed dužan naznačiti da treba R1 račun.

Kupac je suglasan da, ukoliko Prodavatelj prema vlastitom nahođenju u slučaju sumnje na zlouporabu bilo koje vrste plaćanja, može i izričito je ovlašten bilo koju takvu transakciju bez najave i prethodne obavijesti obustaviti te može sve relevantne podatke predati nadležnim tijelima radi kaznenog progona potencijalnih počinitelja.

Prodavatelj pridržava pravo promjene cijena ako nije navedeno drugačije (slučaj akcija i posebnih popusta). Cijene vrijede u trenutku slanja ponude i nemaju unaprijed određenu vrijednost. Cijene vrijede u slučaju plaćanja s gore navedenim načinima plaćanja i pod gore navedenim uvjetima.

Ukoliko se cijena proizvoda promijeni za vrijeme obrade narudžbe, ponuditelj će Kupcu omogućiti odustajanje od kupnje.

Ukoliko Kupac ne može iz bilo kojeg razloga izvršiti plaćanje kupoprodajne cijene, Prodavatelj je ovlašten jednostrano otkazati postupak kupnje. U tom slučaju Kupac odgovara Prodavatelju za svu štetu i sve troškove koje bi Prodavatelj pri tome mogao imati.

Prodavatelj se svim svojim snagama trudi osigurati skladnost i ažurnost podataka objavljenih na internetskim stranicama. Unatoč tome mogu se karakteristike proizvoda, njihovo stanje na skladištu i cijena promijeniti tako brzo da Prodavatelj ne uspije na vrijeme ažurirati podatke na internetskim stranicama. U tom slučaju Prodavatelj će Kupca u najkraćem mogućem vremenskom razdoblju obavijestiti o promjenama i omogućiti mu opoziv narudžbe ili zamjenu naručenog proizvoda.

Sve fotografije proizvoda su simbolične i ne odražavaju svojstva proizvoda.

 

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!