Naslovnica > Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje tvrtke 3M usmjereno je na sve njezine aktivnosti, ali i odnose koji iz toga proizlaze, pri čemu se posebno ističu ulaganja u donacije i sponzorstva.

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA

Od svog osnutka 1991. godine tvrtka 3M neprestano raste i jedna je od vodećih tvrtki u Velikoj Gorici, a na području obrade vode vodeća u Republici Hrvatskoj. Ovaj uspjeh rezultira društvenom odgovornošću za pružanje prilika i rast zajednice.

Kada je društveno odgovorno poslovanje u pitanju, tvrtka 3M d.o.o. jedna je od pionira hrvatskog društva. Već dugi niz godina kroz brojne aktivnosti primjenjujemo društveno odgovoran način poslovanja te financijskim sredstvima podupiremo razvoj zajednice u kojoj poslujemo i živimo.

Iz godine u godinu povećavamo standarde zaštite okoliša, društvenoga razvoja i poštivanja ljudskih prava. U svakodnevnom poslovanju to znači da primjenjujemo najviše standarde odgovornosti prema zaposlenicima što se očituje u njihovoj kontinuiranoj edukaciji, stalnom profesionalnom usavršavanju, ali i brizi o njihovom zdravlju. Naš odnos prema kupcima, okolišu i široj društvenoj zajednici u kojoj poslujemo počiva na najvišim standardima društveno odgovornog poslovanja što rezultira izvrsnim odnosima sa svim dionicima uključenima u cjelokupno poslovanje tvrtke 3M.

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!