Naslovnica > Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje

Društveno odgovorno poslovanje 3M usmjereno je na sve aktivnosti tvrtke, ali i odnose koji iz toga proizlaze, pri čemu se posebno ističu ulaganja u donacije i sponzorstva.

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA

Od svog osnutka 1991. godine tvrtka 3M neprestano raste, te je jedna od snažnijih tvrtki u Velikoj Gorici, a vodeća u Republici Hrvatskoj u području obrade vode. Ovaj uspjeh rezultira društvenom odgovornošću za pružanje prilika i rast zajednice.
3M d.o.o. jedan je od pionira hrvatskog društva kada je društveno odgovorno poslovanje u pitanju. Već dugi niz godina prakticiramo društveno odgovoran način poslovanja kroz brojne aktivnosti te financijskim sredstvima pomažemo razvoj zajednice u kojoj poslujemo i živimo.
Iz godine u godinu povećavamo standarde zaštite okoliša, društvenoga razvoja, te poštivanja ljudskih prava. U svakodnevnom poslovanju to znači da prakticiramo najviše standarde odgovornosti prema zaposlenicima što se očituje u njihovoj kontinuiranoj edukaciji, profesionalnim usavršavanjima, ali i brizi o njihovom zdravlju. Naš odnos prema kupcima, odnos prema okolišu i široj društvenoj zajednici u kojoj poslujemo, počivaju na najvišim standardima društveno odgovornog poslovanja te rezultiraju visokokvalitetnim odnosima sa svim dionicima uključenim u cjelokupno poslovanje 3M-a.

3M

Školska 60
Gornje Podotočje
10 410 Velika Gorica

Tel. + 385 1 6233 488

Fax. + 385 1 6233 487
info@3-m.hr 

NEWSLETTER

Primjeren pojedinoj industriji, naš newsletter sadrži zanimljive informacije za korisnike, novosti iz branše te praktične savjete za klijente i projektante.

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!