Naslovnica > Proizvodi > Bazenska tehnika

Bazenska tehnika

Kao upravitelj javnog bazena, “samo” morate obaviti jedan posao: osigurati kvalitetu vode koja će zajamčeno biti higijenski savršena u svakom trenutku. To je vrlo važno za dobrobit korisnika, kako bi stekli povjerenje i uvijek se iznova vraćali dobrom dugoročnom upotrebom. A najbolji način za osigurati kvalitetu vode to je korištenje minimalno resursa, uštedom energije odnosno uz minimalne operativne troškove.

 

To je odgovoran posao a 3M vam pruža punu usluga i svu potrebnu pomoć. Naši stručnjaci stekli su znanje u više od 30 godina radeći na tretmanima bazenske vode. Naši proizvodi i usluge sada su instalirani na mnogo privatnih i javnih bazena širom Hrvatske.

– nudimo stručnost i tehnologiju za najzahtjevnije situacije.

 

PERAQUA® kao dio PRAHER GRUPE donosi sa sobom inovativne proizvode i tehnološka rješenja koja su rezultat predanosti izvrsnosti, istraživanju i razvoju. S posebnim naglaskom na kvalitetu, performansama i estetici, proizvodi su osmišljeni kako bi pružili ne samo funkcionalnost, već i luksuzno iskustvo bazenskog užitka.

Evo nekoliko ključnih aspekata našeg novog brenda koje bismo željeli istaknuti:

Inovativna tehnologija: IQNTROL donosi napredna tehnološka rješenja koja unapređuju učinkovitost, energetsku uštedu i udobnost Vašeg bazena.

Elegantan dizajn: Naši proizvodi su pažljivo dizajnirani kako bi se savršeno uklopili u različite ambijente bazena, istovremeno pružajući estetsku vrijednost i sofisticirani izgled.

Neprikosnovena kvaliteta: Kao sinonim za vrhunsku kvalitetu, PERAQUA® jamči pouzdanost, dugovječnost i izuzetne performanse.

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!