Naslovnica > Proizvodi > Membranska filtracija

Membranska filtracija

ŠIROKA PRIMJENA MEMBRANSKE FILTRACIJE

Membranska filtracija postaje sve važnija tehnika u obradi vode. Membranska filtracija može se koristiti u mnogim primjenama, ovisno o specifičnim svojstvima membrane. U kombinaciji sa širokim asortimanom 3M proizvoda mogu se razviti rješenja po mjeri kupca. 3M membranska tehnologija pokriva ultrafiltraciju i reverznu osmozu, uključujući predtretman i postretman vode koji mogu zadovoljiti i najstrože kriterije kvalitete obrade vode.

 

UVJERLJIV FIZIČKI PROCES

Membranska filtracija fizički je postupak za razdvajanje tvari uz pomoć membrana. Membrane uklanjaju neželjene komponente i osiguravaju stabilnu kvalitetu vode. Membranski materijal zadržava komponente određene veličine ili komponente određenih kemijskih svojstava. U membranskoj filtraciji vode, vodu pod tlakom dovodimo na membranu, filtrirana voda zatim prolazi kroz pore membrane koje pritom zadržavaju neželjene komponente. Ovisno o veličini čestica/molekula koje se odstranjuju, razlikujemo četiri vrste procesa: mikrofiltracija, ultrafiltracija, nanofiltracija i reverzna osmoza.

 

BACIMO SE NA POSAO

Od svih dostupnih metoda, 3M specijalizirao se za sustave ultrafiltracije i reverzne osmoze. Stručnjaci tvrtke 3M projektirat će sustav optimalan za Vas. U kombinaciji s asortimanom proizvoda 3M, kod nas možete pronaći cjelovita rješenja za obradu vode koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe.

 

 

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!