Naslovnica > Proizvodi > Membranska filtracija

Membranska filtracija

ŠIROKA PRIMJENA MEMBRANSKE FILTRACIJE

Membranska filtracija postaje sve važnija tehnika u obradi vode. Membranska filtracija može se koristiti u mnogim primjenama, ovisno o specifičnim svojstvima membrane. U kombinaciji s širokim asortimanom 3M proizvoda, mogu se razviti rješenja po mjeri kupca. 3M membranska tehnologija pokriva ultrafiltraciju i reverznu osmozu, uključujući predtretman i postretman vode koji mogu zadovoljiti i najstrože kriterije kvalitete obrade vode.

UVJERLJIV FIZIČKI PROCES

Membranska filtracija je fizički postupak za razdvajanje tvari uz pomoć membrana. Membrane uklanjaju neželjene komponente i osiguravaju stabilnu kvalitetu vode. Dati membranski materijal zadržava komponente određene veličine ili s određenim kemijskim svojstvima. U membranskoj filtraciji vode, vodu dovodimo pod tlakom na membranu, filtrirana voda prolazi kroz pore membrane, zadržavajući pritom neželjene komponente. Postoje četiri vrste procesa, ovisno o veličini čestica / molekula koje se uklanjaju: mikrofiltracija, ultrafiltracija, nanofiltracija i reverzna osmoza.

BACIMO SE NA POSAO

Od svih dostupnih metoda, 3M se specijalizirao za sustave ultrafiltracije, i reverzne osmoze. Stručnjaci 3M projektirati će optimalni sustav za vas. U kombinaciji s asortimanom proizvoda 3M, kod nas možete pronaći cjelovita rješenja za obradu vode, koja će zadovoljiti vaše potrebe.

3M

Školska 60
Gornje Podotočje
10 410 Velika Gorica

Tel. + 385 1 6233 488

Fax. + 385 1 6233 487
info@3-m.hr 

NEWSLETTER

Primjeren pojedinoj industriji, naš newsletter sadrži zanimljive informacije za korisnike, novosti iz branše te praktične savjete za klijente i projektante.

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!