Naslovnica > Reference > Desalinizacija SW (Crna Gora) 40m3/dan

Desalinizacija SW (Crna Gora) 40m3/dan

3M je isporučio još jednu u nizu desalinizacijskih jedinica za obradu morske vode kontejnerske izvedbe, gdje se korisniku dostavlja gotova desalinizacijska jedinica koja se spaja s postojećim priključcima na terenu te ista može krenuti s radom i proizvodnjom pitke vode. Prednost ovakvih jedinica je što ne zahtjeva dodatan prostor unutar postojećeg objekta te su lake za ugradnju. Ovakve jedinice pogodne su na mjestima gdje su resursi ograničeni kao što su otoci, pa je tako i ova desalinizacijska jedinca isporučena na jedan od otoka u Crnoj Gori za proizvodnju pitke vode s ukupnim kapacitetom proizvodnje od 40 m3/dan.

Desalinizacijska jedinica se sastoji od dvije paralelne linije od kojih svaka linija proizvodi po 1 m3/h pitke vode. Linije mogu raditi jedna neovisno o drugoj, također pojedine komponente kao što su pješčani filteri i sl. mogu se kombinirati i koristiti za rad u obje linije proizvodnje, kako bi imali veću fleksibilnost kod servisa, održavanja i sl.

Također 3M u suradnji s korisnikom, dizajnira izgled i raspored opreme unutar kontejnera te je sve moguće vidjeti u 3D modelu kojeg će naši inženjeri projektirati prema Vašim zahtjevima i potrebama.

GALERIJA

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!