Naslovnica > Proizvodi > Omekšavači vode > Omekšavanje industrija

Omekšavanje industrija

3M industrijski sustavi za omekšavanje vode koriste se najsuvremenijom tehnologijom za postizanje veće učinkovitosti, većih protoka i nižih operativnih troškova. 3M-ova linija industrijskih sustava za omekšavanje posebno je konstruirana da udovolji svim zahtjevima komercijalnih i industrijskih primjena.

 

Zašto koristiti industrijske sustave za omekšavanje vode?

Minerali koji stvaraju kamenac, poput kalcija i magnezija, mogu se nakupljati na kotlovima, izmjenjivačima topline, cjevovodima, bojlerima i drugoj opremi koja se odnosi na zagrijavanje vode i proizvodnju pare. Naši sustavi industrijskog omekšavanja dizajnirani su za smanjenje “tvrdoće” vode, suzbijanje nakupljanja minerala i sprječavanje mnogih problema s tvrdom vodom, kao što su: povećana potrošnja energije, začepljene cijevi kotla, začepljene izmjenjivača topline i skupi popravci.

Uz to, minerali tvrde vode negativno utječu na trajnost uređaja, odjeće, posteljine i opreme. Upotreba omekšivača vode uvelike će smanjiti količinu deterdženata potrebnih za pranje posuđa i rublja, smanjujući time operativne troškove.

 

Prednosti industrijskog omekšavanja vode uključuje:

  • Smanjena potrošnja / troškovi kemikalija
  • Smanjena potrošnja energije
  • Produljeni vijek trajanja opreme / uređaja
  • Niži operativni troškovi popravka i održavanja

 

3M omekšivači vode mogu biti korisni u gotovo svim industrijama, a naše iskustvo u raznim primjenama ćemo vrlo rado podijeliti sa vama.

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!