Gastro

U gastronomiji i hotelijerstvu, u pekarnicama i mesnicama higijenski besprijekoran rezultat pranja suđa mora biti zajamčen i za vrijeme trajnog korištenja. Tvrda voda može oštetiti stroj za pranje suđa, a kod zagrijavanja može doći do taloženja kamenca na grijačima uređaja. Time se vrijeme programa znatno produžuje a učinak stroja za pranje suđa umanjuje. Ukoliko se minerali koji tvore tvrdoću ne odstrane iz vode, na grijačima se stvara tvrdi vapneni sloj. Postoji opasnost da grijaći perilice pregore i dođe do zastoja stroja za pranje suđa.

Istodobno se zbog tvrde vode smanjuje učinak deterdženta i sredstva za ispiranje. Aqua3m zato kod vode preko 5 °dH preporuča uređaj za omekšavanje vode. Aqua3m uređaji za omekšavanje vode optimalno su podešeni za stroj za pranje suđa. Oni postupkom ionske izmjene sprječavaju da se u stroju za pranje suđa stvara kamenac. Aqua3m uređaji za omekšavanje vode štite stroj za pranje suđa, umanjuju zastoje kod pranja a time ušteđuju mnogo novca.

GALERIJA

3M

Školska 60
Gornje Podotočje
10 410 Velika Gorica

Tel. + 385 1 6233 488

Fax. + 385 1 6233 487
info@3-m.hr 

NEWSLETTER

Primjeren pojedinoj industriji, naš newsletter sadrži zanimljive informacije za korisnike, novosti iz branše te praktične savjete za klijente i projektante.

Imate li problema s kvalitetom vode u domaćinstvu?

Imamo rješenje za Vas!